MAKANAN TAMBAHAN MEGA FIT

SIAPA KAMI

MegaFit Nutrition
SIAPA KAMI

TENTANG KAMI

MegaFit Nutrition Inc ialah syarikat yang diasaskan di California yang berbangga dengan nilai terasnya. Nilai-nilaI tersebut adalah kecemerlangan, semangat dan Pendidikan.

Di MegaFit, kami mengutamakan kesihatan pelanggan kami dan kesejahteraan mereka merupakan keutamaan kami. Oleh itu, kami percaya semua orang berhak mendapatkan makanan tambahan vitamin berkualiti tinggi pada harga mampu milik, walau di mana anda berada

Penghasilan produk kami bermula daripada pemilihan bahan premium bersumberkan dari Amerika Syarikat dan seluruh dunia. Langkah seterusnya ialah pemeriksaan dan analisis laboratori pihak ketiga yang ketat, yang diaplikasikan kepada kesemua produk yang dihasilkan. Akhir sekali, supplemen berkualiti kami dihasilkan di fasiliti berdaftar dengan Pentadibran Makanan dan Dadah (FDA) dan mempraktikkan Amalan Perkilangan baik (GMP) yang sedia untuk dihantar kepada pelanggan kami. Disebabkan standard yang ketat ini, MegaFit yakin bahawa pelanggan kami akan 100% berpuas hati dengan kami atau wang anda dikembalikan.

Pertumbuhan, Semangat, Pendidikan dan Kecemerlangan

Misi kami

Misi kami ialah untuk membantu mengurangkan kadar defisit pemakanan berkhasiat dan meningkatkan akses terhadap makanan tambahan dengan harga berpatutan dan boleh dipercayai di dunia membangun.  

Visi Kami

Visi kami ialah untuk membantu mengekalkan keseimbangan antara gaya hidup sihat dan pemakanan harian untuk jutaan manusia di seluruh dunia.

APA YANG KAMI JUAL

Produk Kami

Produk kami diklasifikasikan kepada sembilan kategori untuk menyasarkan kunci bahagian utama kepentingan kesihatan dan untuk menampung pemakanan yang tidak dapat diakses oleh kanank-kanak, lelaki dan wanita.

Z
Bahan Antioksida dan Penuaan yang Sihat
Z
Vitamin B
Z
Kesihatan Tulang dan Sendi
Z

Asid Lemak Penting

Z

Kesihatan Jantung

Z

Tindak balas Inflamasi

Z

Pengurangan berat badan

Z

Kesihatan Kanak-kanak

Apa Kata Klien Kami

JOHN W
Pasukan Kedai MegaFit Vitamin Makanan Tambahan adalah terbaik – sangat membantu, peramah dan berpengetahuan tinggi. Mereka bertanyakan soalan yang tepat bagi memastikan mereka boleh mengesyorkan produk terbaik yang boleh membantu keperluan saya. MegaFit ialah pakar di dunia makanan tambahan dan nutrisi.

LE T
Saya memerlukan makanan tambahan dengan kualiti terbaik untuk keluarga saya tetapi tidak mahu belanja berlebihan. Kedai Makanan Tambahan MegaFit Nutrisi Vitamin telah menjadi jenama yang akan saya pergi untuk multivitamin, CoQ10, dan Kayu Manis Ceylon. Saya akan merngesyorkan MegaFit Nutrisi kepada sesiapa yang mahu berasa terbaik mengenai nilai yang mereka terima untuk makanan tambahan berkualiti tinggi dibuat di Amerika Syarikat. Jenama yang boleh anda percayai.

HEYMA T
Sebagai pengedar nutrisi di Asia, saya sudah bekerjasama dengan MegaFit selama setahun sekarang. Syarikat ini penuh dengan idea baharu dan sangat berpengetahuan dalam aliran di pasaran makanan tambahan. Saya akan mengesyorkan produk MegaFit kepada sesiapa yang mencari makanan tambahan premium.